Fyrbodal

Utbildningar som medlemmar i Fyrbodal kan söka:

Utvecklande ledarskap (UL)

– Otroligt utvecklande utbildning. Fått en ökad självkännedom samt verktyg för att förbättra mitt ledarskap

Utvecklande ledarskap (UL) är Försvarshögskolans ledarskapsmodell sedan 2003. Kursen tittar både på individen och teorierna i ett utvecklande ledarskap samt ger deltagarna verktyg för att utveckla sitt ledarskap. Du får feedback på ditt eget ledarskap och ta fram en personlig utvecklingsplan. Arrangeras av Arbetarrrörelsens folkhögkola i Viskadalen till starkt reducerat pris för medlem i medlemsorganisation. Kan även användas för styrelseutveckling/styrelseutbildning.

Sista ansökningsdatum: 17 augusti 2020
Kursdatum: 7 september – 18 december 2020
Målgrupp: Medlem

S i Väst digitala studiekonferens 2020

Dags att planera in årets roligaste konferens för studieorganisatörer, handledare och anställda i SAP, ABF och VSAF för politiska kurser.

På grund av pandemin kommer konferensen genomföras digitalt via Zoom!

Årets konferens har temat ”Vi ställer om – inte in” där vi kommer få inspiration och verktyg till nya ”corona-säkra” studieformer.

Sista ansökningsdag: 2 oktober 2020
Datum: 17 oktober 2020
Målgrupp: Förtroendevald

S-handledarkurs

– Brinner du för folkbildning och vill stötta dina partikamrater på våra ledarskapskurser? Då borde du blir S-handledare

Som S-handledare jobbar du med feedback till deltagare på S i Väst gemensamma politiska distanskurser i Socialdemokratiskt ledarskap. Kursen är en ettårig distansutbildning som genomförs parallellt med praktik på en distanskurs i ledarskap tillsammans med en erfaren S-handledare. Kursen arrangeras av socialdemokraterna i Västra Götalandsregionen och Halland i samarbete med Arbetarrrörelsens folkhögkola i Viskadalen.

Sista ansökningsdatum*: 6 december 2019
Kursdatum: 13 januari – 18 december 2020
*ansökan sker löpande under året
Målgrupp: Förtroendevald